2014. július 13., vasárnap

Címkék a befőzéshez - INGYENESEN LETÖLTHETŐ

Idén elhatároztam, nem csak finom, hanem szép is lesz a lekvár, szörp, befőtt, amit készítek. Kicsit bánom, hogy rászántam magam, mert így ismét belekeveredtem abba, hogy megtaláljam "A TÖKÉLETES" címkét. 
Hetek óta állnak az előszobában a tele üvegek és várják, végre kerüljön rájuk valami. Sokkal egyszerűbb lett volna az első aranyos címkét rájuk ragasztani, de nem így történt....

Ha esetleg más is befőzési betegségben szenved, most mutatom, milyen címkéket találtam:


Natúr címkék. Amikor ezt megláttam, akkor éreztem, hogy érdemes volt ennyi időt rászánni a tökéletes címke megkeresésére. Nagyon egyszerű, mégis mutatós... talán még környezetbarát is:)


Saját tervezésű BOHOdesign címkék, inspirációk eperlekvárhoz, 2017-es cimkék is vannak már! Sőt, a nyáron közös lekváröltöztetős, címketervezős workshopok is lesznek:)

Feketeribizlihez szintén BOHOdesign krétarajzos címkék ITT.
2016-os eperlekvár cimkék itt.


A Papírműhely oldalán szintem minden gyümölcshöz találunk ragasztanivalót, egységes stílusban.Romantikusabb hangulathoz, vagy édes szörpkülönlegességekhez (mondjuk rózsaszörphöz) lehet jó választás ez a sokféle vintage címke, jó hír, hogy a pdf-be letölthető változatok kitölthetők előre, és már így lehet nyomtatni!
Magyar népmesés keretben, simán, vagy Házi lecsó felirattal a Hurrá alkotunk! oldalon.Negyvennyolc féle fűszerhez letölthető címke a Színes ötletek blogról, gyönyörűek!
Narancssárga marticák a Csupapötty blogon, narancslekvárra... szerintem kicsit füzetcímke hatásúak. 
Klasszikus hangulatú, vegyesgyümölcsös címkék piros, sárga, kék színekben.A Garden therapy oldalon cseresznye/meggy, szilva, barack címkék találhatók, szerintem nagyon szépek!


Másik kedvencem ez a színes-pöttyös, imádnivaló!És még egy ugyanonnan, szintén csodásan egyszerű, mindenre ragasztható.Minden, ami eper!
Újabb epercímke, romantikusoknak.


Cseresznye, eper, barack, szilva.... sok címke, kupakmatricákkal is.
Ezt az oldalt nagyon érdemes megnézni, mert szinte minden gyümölcshöz találunk címkét, méghozzá többféle variációban!
Szintén a fenti oldalról származnak ezek a címkék, csodaszépek ééééééés spagetti és paradicsom is van a választékban. KITÖLTHETŐ.

És néhány vidám dinnyés, banános, citromos jelölőAz Éva magazin idén is készített címkéket, eper, narancs, meggy 2014 feliratokkal. Ezen a linken pedig a barack és a szilva címkéi nyithatók meg.


Hát ez a Koronás Cukor saját prorgramja is egy hiperszuper, nagyon profi tervező. A hátteret, keretet, betütípust, gyümölcsöt, motívumot.... mind-mind mi válogathatjuk össze, azonnal nyomtatható, nagyon király! És ami a lekvárcímkéken túl tehetsz a címke + gasztronómia témában a BOHOdesign műhelyből:
Karácsonyi muffin por a BOHOdesign műhelyből
Iratkozz fel a BOHOdesign hírlevélre, hogy elsőként értesülhess a kiscsoportos  workshopokról, azonnali kedvezményeket kapj, sose maradj le a szuper játékokról...

 Miért iratkozz fel? Azonnali és folyamatos kedvezmények, játékok, csak hírlevélben kiküldött akciók, előjelentkezési lehetőség a workshopokra!
Név
Email
Hogyan szólítsalak?
A feliratkozással elfogadod a BOHOdesign adatkezelési szabályzatát. 
Ha a friss hírek, munkáim, érdekességek érdekelnek, akkor a Facebook oldalamat lájkold és kövesd, mert hírlevélben ilyesmit sosem küldök!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden vélemény fontos, ide írhatsz nekünk: