2014. július 23., szerda

Anyaközpontokról a Palya-udvarban, Kapolcson


Két programmal is készülünk Kapolcsra, a Palya-udvarban keressetek minket.

Beszélgetés a női közösségek szerepéről a 21. században. 
Időpont: 2014. július 29. (kedd) 15.00

Itt arról szeretnénk beszélgetni veletek, hogy miért is fontos, hogy az otthon töltött, kisgyerekes időszakot közösségben töltsük, hogy mit is jelent a közösség, milyen pluszt tud adni, milyen hiányosságokat pótol, miben nyújt felbecsülhetetlen segítséget. Beszélgetünk az egyre inkább itthon is terjedő anyaközpontokról, azok közösségi, anyákat, nőket segítő szerepéről, fontosságáról.



Anyák otthon - szükségletek, vágyak, lehetőségek, megoldások (interaktív beszélgetés)
Időpont: 2014. július 29. (kedd) 17.00

Interaktív beszélgetés velünk, veletek. A téma népszerű: milyen is egy "nem dolgozó" anyuka élete otthon, egyedül, egy-sok kis/nagy gyerekkel, hol vannak a barátok, a család, mik a lehetőségeink kikapcsolódásra, szórakozásra, munkára, tanulásra, felnőtt programokon való részvételre...



Akivel beszélgethettek: 
Györki-Iványi Zsófi, Kékesi Bea (Közelítő Anyaközpont, Dunakeszi)
Lipták Orsi (HellóAnyu!, Budapest)

Fontos még, hogy a Palya-udvar idén is családbarát (és zöld!) hely lesz szuper programokkal, és nem mellékesen a Kolibri Kuckóval. Anyukák, apukák, gyertek nyugodtan beszélgetni, koncertezni, lazulni, mert a tavalyi tapasztalataim alapján a programokat felhőtlenül élvezni is tudjátok majd, hiszen a kuckóban a gyerekekre nagyon profi csapat vigyáz, hogy nekünk, családosoknak is jusson valami - felnőtt - Kapolcsból:)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden vélemény fontos, ide írhatsz nekünk: