2016. július 2., szombat

Programajánló: Irány Surány! sárkányhajó és bodyART csodák

Fantasztikus lehetőségről mesélek ma, konkrétan a legjobb dologról, ami ezen a nyáron történt velem "csak úgy": sárkányhajóba be, Surányba átevez, felnőtt kiszáll, tornázik, gyerekek eveznek.
Elég jól hangzik délelőtti programnak nem? Nincs többé kifogás, hogy nem megyek tornázni, mert hová rakom a gyerekeket....





Évek óta áll egy kenu a kertben, kérdezgetik a gyerekek, hogy mikor megyünk már... de egyedül, hogyan?! Aztán tavaly az egyik Dunakeszis rendezvényen ki lehetett próbálni a sárkányhajózást, tetszett nagyon, de hová tegyem a gyerekeket? BodyART-ra is elkezdtem járni korábban..... de a munka, meg a gyerekek....megint. Értitek na. És most itt a nyár, mennék futni, tornázni....

Aztááááááán, egyszercsak kapok egy levelet, hogy van egy ilyen (facebook):


"Anyukák, Apukák! És főleg Gyerekek! De minden érdeklődő, aki evezne vagy bodyARTozna! Reggeli szünidős napindító programra várunk Titeket! Találkozás 8.15-kor Felsőgödön a Dunapart Nyaralóházak parkolójában! Átevezünk Sárkányhajóval Surányba, ahol bodyART a felnőtteknek a puha homokos parton!!!!! A gyerekek eközben evezgetnek Sárkány Karesszal! Felnőttek is evezhetnek, kisebb gyermekek mellé kísérőket biztosítunk, illetve a jövő héttől kisdedek mellett szakszerű kisdedgondozó lesz! Rendszeres nyári programra várunk felnőtteket, gyerekeket! Használjuk ki a csodálatos környezetünket, mozogjunk, sportoljunk, és főleg adjuk át gyermekeinknek az élményt :)"


Szóval éljen a gödi sárkányhajózás, a Nyaralóházak hangulata, a Szentendrei sziget vadregényes partja (és a pórul járt horgászok:), az evezés, a nyár, a bodyART a fák alatt!











MIKOR? HOL?A sárkányhajós bodyArt minden kedden és pénteken lesz, 8.15kor a Dunaparti Nyaralóházakból indulva.
Ha felmerül benned, hogy a gyermeked még túl kicsi... viszonyításképpen írom ide, hogy én a lányomat már 2 évesen vittem kielboat-tal evezni (én akkor pocakosan:), az örökmozgó 4 éves fiacskám pedig a tegnapi sárkányhajózáson vett részt, csodásan és fegyelmezetten viselkedett, áhítattal figyelte és követte a "Kapitány Úr" parancsait. Hálás vagyok, hogy részük lehet ilyesmiben!



Apropó Dunaparti Nyaralóházak: írok erről pár szót, mert dunakeszi lokálpatriótaként sokáig nem is hallottam erről. Csukjátok be a szemeteket és képzeljétek el a századforduló csónakházainak hangulatát. Régi képekről van ilyen? Nekem van:) Na, ehhez hozzá kell adni az úttörőtáborok faházikóit, illatokat, hangokat... És akkor van büfé, sülthallal, kávéval, kivetítő a meccsek alatt, trambulin és kalandpálya, valamint hivatalosan fürödhető Duna (ami itt Dunakeszin sajnos nincs).







Aki még nem volt, menjen el Felsőgödig, a Duna utcán egészen le és már meg is érkezett. Játszóteres délelőttnek is szuper. (Egyetlen hátrány, ami sajnos nem is kicsi, hogy a vízpartot telibe süti a nap, de ezzel nem sokat lehet tenni)

A bodyART-ra Kadocsa Annánál lehet jelentkezni, van fb csoport is persze.

A program ugyan nem ingyenes, de több, mint méltányos!

---------------------------------------------------------------------------------------

És ugyan nem ezért írtam a posztot, de hátha olvassa valaki, aki pont erre vágyik:) Apukám eladná a KIELBOAT csónakját, Dunakeszin megnézhető, vihető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden vélemény fontos, ide írhatsz nekünk: